Diablo3: Treasure Goblin Secrets

Evil Laugh Treasure Goblin Diablo
This lists the 4 different types of Treasure Goblins and a very popular spot right now where to farm them.

The 4 Different type of Treasure Goblins.
Blue - Black - White - Gold

 
You can tell which type each are by the bag they carry.

Blue Most amount of Rares.
Black Drops lots of gems. Can drop Rares.
White Mistery Bag. Can drop any items.
Gold Lots of Magic and sometimes Rare.

The best place right now to find a Treasure Goblin is in Act 2 at the Ancient Path way-point. Just go to the WP and then run up the stairs. If you do not see him make a new game. Try again.

21 comments:

 1. Nhờ thành phần dưỡng chất và dược chất đa dạng như vậy mà công dụng của nhân sâm hàn quốc tại tphcm cũng vô cùng phong phú giúp con người bồi bổ sức khỏe nhan sam han quoc ngăn ngừa, điều trị nhiều thể bệnh khác nhau.

  ReplyDelete
 2. bảng giá hồng sâm là một trong những loại thảo dược tự nhiên, có mặt ở rất nhiều quốc gia trên thế giới như Nhật Bản, Hàn Quốc, Hoa Kì... Trong các loại bảng giá hồng sâm hàn quốc kể trên thì nhân sâm hàn quốc luôn được hàng triệu người trên khắp thế giới săn lùng và tìm kiếm bởi những giá trị tuyệt vời. Từ xưa đến nay những công dụng của loại hồng sâm này vẫn được mọi người lưu truyền và ứng dụng vào trong đời sống đặc biệt là chăm sóc sức khỏe của con người. giá hồng sâm chính là nhân sâm Hàn Quốc ở dạng tươi chưa qua sơ chế thành các sản phẩm. hồng sâm hàn quốc có những vai trò và tác dụng vô cùng to lớn đối với con người.

  ReplyDelete
 3. Over the years there have been many different Michael Kors Outlet Store launched with some being more successful than others. Even the Michael Kors Outlet that did not reach the dizzying heights of success as some of Michael Kors's best sellers were still very, very well made leather handbags. One such Michael Kors Outlet Store Online that became a fashion icon was the Michael Kors Wristlet Sale.
  If you want to get more information,click here!

  ReplyDelete